Diensten van de Websheriff

Ontwerpen en ontwikkelen

Het ontwerpen en ontwikkelen van jouw project zijn de twee belangrijkste, maar ook spannendste fases. De Websheriff helpt je er graag doorheen, zodat jouw brand zo snel mogelijk mag knallen op het internet!

Alle diensten Direct contact
Ontwerpen en ontwikkelen

De belangrijkste fases van elk project

Dat een website nooit live gaat als hij niet gebouwd wordt hoeft niemand je uit te leggen, maar de ontwerpfase is minstens zo belangrijk. Dit is het moment om de eerste belangrijke keuzes te maken. Welke kleuren ga je gebruiken? Heb je al een logo en zo niet, hoe moet dat eruit gaan zien? Wil je een moderne website of juist een extravagante?

Het is niet ongebruikelijk dat je in deze fase het overzicht verliest. Er moet zoveel besloten worden en daardoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. De Websheriff helpt je graag door deze spanennde, maar enorm leuke fase heen. Samen leggen we de fundering voor jouw branding en de Websheriff maakt graag een ijzersterk ontwerp. Naar jouw wensen natuurlijk.

Tijd om te gaan bouwen!

Eerdere projecten
websheriff
Nu kun jij even ontspannen

Want de Websheriff neemt het over!

De ontwikkelfase is voor jou lekker rustig. De Websheriff neemt de teugels van je over en gaat op hoog tempo code tikken. Binnen no time is het ontwerp waar je  zo trots op bent, omgetoverd tot een heuse website. Deze gaan we samen goed testen op een tijdelijke ontwikkelomgeving en daarna kan de tekst erin. Heb je die overigens nog niet helemaal compleet? Dan kent de Websheriff meerdere zeer ervaren copywriters die je graag helpen.

Nu komt het mooiste moment. Je gaat live! Tijd voor confetti en champagne. Na het gigantische feest omdat jouw brand nu een gezicht heeft gaat de Websheriff direct aan de slag met SEO optimalisatie. Jouw website moet immers zo veel mogelijk bezoekers gaan krijgen. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Zoekmachine optimalisatie
websheriff
reviews

Zij gingen je voor

Lars pakt alles van begin tot zelfs na het eind heel goed aan. Met zijn kennis en ervaring denkt hij super mee met alle wensen. Daarbij leverde hij ook nog eens snel!
Yara van Schaik Eigenaresse Yava Design

Zij gingen je voor

Lars is geweldig, super snel in zijn werk en heeft weinig nodig om een geweldige website op maat te maken naar smaak en wensen van zijn klant. Ik ben super tevreden. Dank je wel Lars.
Isaura Milano Milano’s Care

Zij gingen je voor

Altijd uitstekend werk door de Websheriff! Had meer dan 5 sterren gegeven als ’t kon..
Lourens Thalen Oud-werkgever

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact