Diensten van de Websheriff

WordPress website harderwijk

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Dat heeft meerdere goede redenen, maar WordPress zit ook volkuilen die je met de handen in het haar kunnen laten zitten. De Websheriff weet na honderden WordPress projecten precies hoe hij de kracht van dit CMS optimaal kan benutten. Websheriff is de WordPress expert van Harderwijk. Lees verder en ontdek waarom!

Alle diensten Direct contact
WordPress website harderwijk

WordPress in een notendop

Misschien heb je er ooit van gehoord of eerder mee gewerkt. WordPress. Het bekendste content management systeem ter wereld. WordPress maakt het mogelijk om jouw website te beheren met een zeer gebruiksvriendelijke interface, maar zit ook vol valkuilen als het niet goed wordt gebruikt. Onervaren webbouwers hangen een bestaand thema vaak vol met tientallen plugins waardoor de website als een kaartenhuis in elkaar kan storten of heel lastig te beheren is. Soms kan een website die op zo’n wijze is gebouwd zelfs gehackt worden. Oei!

Gelukkig is de Websheriff een WordPress expert die nooit gebruikt maakt van bestaande thema’s. Hij heeft zelf een thema ontworpen dat gebruik maakt van de goede kant van WordPress en je beschermt voor de risicos’s, zodat jouw website bijzonder makkelijk te beheren is, staat als een huis en extreem goed beveiligd is. Met die kennis slaapt je ’s avonds toch net wat beter, niet?

Kom je ook nog eens uit de omgeving van Harderwijk? Dan werkt dat extra makkelijk samen. De Websheriff is namelijk een echte Harderwijker. Kom je van verder weg? Dan is dat natuurlijk ook helemaal geen probleem.

Beter gevonden worden?
websheriff
Heb je al een WordPress website?

Jouw bestaande website rechttrekken

Heb je al een WordPress website die niet goed meer werkt, outdated is of zeer moeilijk te beheren is? De Websheriff gaat graag met je in zee. Soms is de bestaande website nog te redden met wat code hier en een goed oog voor ontwerp daar, maar in veel gevallen is opnieuw bouwen sneller, veiliger en verstandiger. Wil je vrijblijvend advies over jouw huidige website? De Websheriff kijkt graag met je mee. Neem dus vooral contact op en maak een afspraak!

Veel ondernemers uit Harderwijk hebben hun website al bij de Websheriff ondergebracht of zelfs volledig laten bouwen. Dat wil jij toch ook!

Neem contact op
websheriff
reviews

Zij gingen je voor

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Zij gingen je voor

Lars heeft Gentleberg.com geholpen met het omzetten van ideeën tot een perfect werkende webshop. Ook ad hoc aanpassingen worden snel opgepakt! Echte aanrader.
Matthijs van den Berg Gentleberg