Diensten van de Websheriff

Vue / React dashboards

Werken met data. Daar wordt de Websheriff echt blij van. Het opzetten van een dashboard in Vue of React is voor hem gesneden koek, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Grafieken, tabellen, animaties en grafische visualisaties maken van jouw unieke data. Laat dat maar aan de Websheriff over.

Alle diensten Direct contact
The Internet of Things

Met de juiste data is alles mogelijk

Data data data. Overal wordt tegenwoordig data vergaard. Van de roeimachines in de sportschool (kijk vooral even naar Rowstudio) tot je smartwatch en je digitale boodschappenlijstje. The Internet of Things noemen ze dat. Het vergaren van al die informatie is niet zo lastig meer, maar de kunst zit het in die data zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven. Laat bijvoorbeeld de voortgang van een fitnessprogramma zien in een stijgende grafiek, of toon een tabel met jouw maandelijkse facturen. De mogelijkheden zijn oneindig, en dat maakt deze tak van sport zo interessant voor de Websheriff. Heb jij interessante data die je weer wilt geven in een dashboard of app? Lees dan vooral verder over de mogelijkheden met Vue en React.

websheriff

Wat zijn Vue en React en waarom heb jij het nodig?

Veel websites bestaan uit meerdere pagina’s. Bijvoorbeeld een hoofdpagina, een blog en een contactpagina. Normale websites halen voor elke pagina opnieuw alle bestanden op van de server. Dat gaat niet altijd even rap en is de reden dat jouw browser soms een tijdje doet over het laden van een nieuwe webppagina. Als je een dashboard wilt tonen met veel (soms heel veel) data die snel gefilterd moet kunnen worden is die techniek zelden wenselijk. Dat lange laden is slecht voor de gebruiksvriendelijkheid van jouw website (waarover hier meer) en leidt soms zelfs tot technische complicaties. Fijner is als de data in een keer bij het openen van jouw dashboard wordt binnengehaald en de website daarna niet meer hoeft te laden tussen pagina’s. Hier komen Vue en React bij kijken. Dit zijn namelijk zogenaamde SPA’s. Dat staat voor Single Page Application, wat betekent dat de data 1 keer wordt opgehaald en vervolgens heel snel kan worden getoond. Vue en React leggen voor developers hiervoor de fundering.

De Websheriff heeft veel ervaring met beide frameworks. Zo heeft hij voor de online supermarkt Picnic twee React dashboards gebouwd en heeft hij een breed scala aan Vue dashboards succesvol afgerond. Tess is hier een mooi voorbeeld van.

En nu dan?

Hoe gaat dit in zijn werk?

Heb je besloten dat jij een ervaren Vue developer nodig hebt of juist een React expert? De Websheriff gaat graag samen met je aan de slag. Hoe dat in zijn werk gaat kun je via de knop hieronder lezen. Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.

Ontwerp en realisatie
websheriff

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact