Een websheriff project

Werken bij Van Delft

Het familiebedrijf Van Delft is dé grootste (en oudste) pepernotenfabriek van de wereld en één van de grootste koekjesfabrieken in Nederland! Via de nieuwe 'Werken bij' website kun je nu snel en eenvoudig solliciteren.

Alle projecten Direct contact
Vacaturepagina

Werken bij Van Delft Chocolates & Bakery

“Ben jij een echte koekenbakker en wil je werken in de leukste en grootste pepernoten- en koekjesfabriek van Nederland?” – Van Delft

In 2023 heeft de Websheriff een zeer nette website ontworpen en gebouwd waar de vacatures van Van Delft Chocolates & Bakery te vinden zijn. Deze vacatures stonden eerst op de wat verouderde website van Van Delft Biscuits (die intussen ook opnieuw gebouwd is!), maar zijn daar nu van losgetrokken. Een helder overzicht van de functies met duidelijke beschrijvingen en een eenvoudig sollicitatieproces maakt het makkelijker dan ooit om bij dé grootste (en oudste) pepernotenfabriek van de wereld te gaan werken.

Vacatures zijn door HR snel en eenvoudig te beheren in WordPress.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact