De Websheriff

Programmeert sneller dan zijn schaduw

De Websheriff is een pragmatische webbouwer met oog voor detail en een oplossing voor elk probleem. Jarenlange ervaring maken hem een zeer waardevolle toevoeging aan elk project. Van ontwerp tot ontwikkeling en hosting, alles is mogelijk en ‘kan niet’ bestaat niet. Wil je direct de Websheriff spreken? Bezoek dan de contactpagina.

Neem contact op
websheriff-icon
Wie zit er onder de hoed?

De Websheriff
aan het woord

“Ik ben Lars van Duijkeren, een energieke en pragmatische webbouwer uit Harderwijk. Al van jongs af aan heb ik een affiniteit voor techniek en IT. Na mijn HBO ICT studie ben ik aan het werk gegaan als front end developer voor een breed scala aan projecten. Sinds 2017 werk ik als freelancer en neem ik allerlei soorten klussen aan.

Mijn jarenlange ervaring met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites zorgt ervoor dat ik zonder zorgen de verantwoordelijkheid voor mijn projecten kan dragen. Ik heb ervaring met Vue, React en een breed scala aan content management systemen (voornamelijk WordPress). Van webshop tot dashboard, ik pak alles graag voor je op. Mijn efficiënte, maar gezellige aanpak maakt mij volgens eerdere klanten zeer prettig en professioneel in de samenwerking.”

Bekijk het portfolio
websheriff

Zij gingen je voor

Eerdere samenwerkingen
met de Websheriff

Na ruim honderd unieke websites te hebben ontworpen hebben meerdere klanten een review voor de Websheriff achtergelaten. Hier zie je daar enkele van. Laat ook een review achter!

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
author

Kevin Goosensen

Klant
De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
author

Desiree de Bruin

Klant
Lars pakt alles van begin tot zelfs na het eind heel goed aan. Met zijn kennis en ervaring denkt hij super mee met alle wensen. Daarbij leverde hij ook nog eens snel!
author

Yara van Schaik

Eigenaresse Yava Design
Lars is geweldig, super snel in zijn werk en heeft weinig nodig om een geweldige website op maat te maken naar smaak en wensen van zijn klant. Ik ben super tevreden. Dank je wel Lars.
author

Isaura Milano

Milano’s Care
Altijd uitstekend werk door de Websheriff! Had meer dan 5 sterren gegeven als ’t kon..
author

Lourens Thalen

Oud-werkgever
Lars heeft Gentleberg.com geholpen met het omzetten van ideeën tot een perfect werkende webshop. Ook ad hoc aanpassingen worden snel opgepakt! Echte aanrader.
author

Matthijs van den Berg

Gentleberg
websheriff-icon

So long partner

Vriendjes van vroeger

Ik heb gedurende de afgelopen tien jaar met tientallen klanten samen mogen werken. Hier zie je een aantal uitgelichte partners.

Ook samenwerken?

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact