Een websheriff project

Mona

Mona heeft een op AI gebaseerde screening ontwikkeld waarmee diabetic retinopathy, de voornaamste reden voor blindheid in volwassenen, in een vroeg stadium ontdekt kan worden. Deze screening presenteren we op hun interactieve website.

Alle projecten Direct contact
Mona

Better for doctors. Better for patients

Mona heeft een op AI gebaseerde screening ontwikkeld waarmee diabetic retinopathy, de voornaamste reden voor blindheid in volwassenen, in een vroeg stadium ontdekt kan worden. Deze technologie is een grote stap vooruit in het voorkomen van blindheid en verdient dan ook een prachtige website als voetstuk.

Contact
websheriff
Mona

De techniek

In samenwerking met The Pack is mona.health tot stand gekomen. Op technisch gebied heeft deze website een tal van interessante functionaliteiten. Zo doet de website tijdens het lezen van de hoofdpagina het voorkomen alsof de gebruiker een vorm van diabetic retinopathy heeft. Content wordt donker, wazig en er verschijnen vlekken in het zicht van de lezer. Rond de muis zit een vergrootglas waarmee delen van de content uitgelicht kunnen worden. Uiteraard kan deze functionaliteit helemaal uitgeschakeld worden om zonder problemen de website door te lopen.

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
Mona

Afronding

Technisch was het digitaal simuleren van een vorm van blindheid een flinke uitdaging, zeker om dit op alle browsers en apparaten goed te laten werken. De Websheriff is zeer trots op het eindresultaat en vertrouwt erop dat mona.health bij veel mensen door doet dringen hoe belangrijk de screening van Mona is.

websheriff

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact