Diensten van de Websheriff

E-commerce

Wanneer heb jij voor het laatst iets online gekocht? E-commerce heeft in de afgelopen jaren de wereld overgenomen. Bij het opzetten van een webshop komt veel kijken. De Websheriff helpt natuurlijk graag, dus lees vooral verder.

Alle diensten Direct contact
Wordt een e-commerce pro

Online shoppen is het nieuwe normaal

Online shoppen is een immens populair alternatief voor regenachtige winkelstraten en opdringerige verkopers. Wil jij ook online jouw producten aanbieden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hoe zet je zo’n winkel op, hoe regel je betalingen en hoe genereer je bezoekers die ook daadwerkelijk hun winkelmand volproppen? De Websheriff vertelt je er graag alles over.

Woocommerce is een veelgebruikte uitbreiding van WordPress (lees hier alles over WordPress) die het opzetten van een webshop een eitje maakt. Je voegt in WordPress jouw producten toe, kent ze een prijs, afbeelding en een beschrijving toe en verkopen maar! In de praktijk kan Woocommerce door zijn brede scala aan opties nog best overweldigend overkomen. Laat de Websheriff dus vooral helpen.

Neem contact op
websheriff
Een mooi alternatief

Een ervaren Shopify developer

Een alternatief voor Woocommerce is Shopify. Dit wordt vaak als overzichtelijker ervaren dan Woocommerce, omdat het wat meer van de complexiteit achter de schermen voor je oppakt. Wil je wat meer informatie over Shopify en Woocommerce? De Websheriff helpt je graag deze keuze met vertrouwen te maken.

Moet de webshop vervolgens nog ontworpen en gebouwd worden? Dan doet hij dat natuurlijk ook met plezier.

Meer informatie
websheriff