Een websheriff project

Stellicher Advocaten

In 2023 en 2024 bouwde de Websheriff de website voor Stellicher Advocaten om van Umbraco naar Wordpress, zodat wijzigingen makkelijker door te voeren waren.

Alle projecten Direct contact
Stellicher Advocaten

Zonder ideeën heb je weinig aan juridische kennis

“Stellicher advocaten zijn advocaten met meer dan alleen kennis van de wet. Onze visie? Advocatuur is een probleemoplossend vak en dus een ambacht waarin creativiteit onmisbaar is. ” – Stellicher

Via Digital Art Director Chaim Kwakman is in de loop van 2023 Stellicher Advocaten met Websheriff in contact gekomen. Ze hadden een stroeve samenwerking met de huidige development partij die de website in Umbraco had gebouwd. Het was voor Stellicher lastig, en soms zelfs onmogelijk, om wijzigingen door te voeren op hun website.

Na het ontwerp van de website een kleine facelift te hebben gegeven heeft de Websheriff de website volledig opnieuw gebouwd in WordPress. Storychief is vervolgens gekoppeld als basis voor een goede content strategie en wijzigingen zijn nu zeer gemakkelijk te maken.

De website van Stellicher
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Lars pakt alles van begin tot zelfs na het eind heel goed aan. Met zijn kennis en ervaring denkt hij super mee met alle wensen. Daarbij leverde hij ook nog eens snel!
Yara van Schaik Eigenaresse Yava Design

Wat zeggen eerdere klanten?

Altijd uitstekend werk door de Websheriff! Had meer dan 5 sterren gegeven als ’t kon..
Lourens Thalen Oud-werkgever

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact