Een websheriff project

Van Delft Biscuits

De Websheriff heeft de verouderde website van Van Delft Biscuits flink op de schop genomen. Nu staat er een strakke onepager live waar Van Delft trots op mag zijn.

Alle projecten Direct contact
Van Delft Biscuits

De vernieuwde Van Delft Biscuits website

Velen van ons zullen Van Delft vooral kennen van de overheerlijke pepernoten en de (pop-up) winkels in een tal van grote steden. Van Delft is in Nederland echter ook marktleider met een groot assortiment (chocolade) pepernoten, speculaas en taai-taai, en is specialist en costleader in fruit biscuits en fruit repen, chocolade biscuits en glacé biscuits. Informatie over Van Delft Biscuits was voorheen op een verouderde, slecht te beheren WordPress website te vinden die hard toe was aan vernieuwing.

Deze vernieuwing heeft de Websheriff in 2023 gerealiseerd door een overzichtelijke onepager te bouwen. Content is makkelijk te beheren en de huisstijl die ook op de nieuwe webshop en de vacaturepagina te vinden is wordt hier netjes doorgevoerd.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact