Een websheriff project

De Laatste Hendrik

In 2019 werd een prachtige website voor de VVE van de Laatste Hendrik in Amsterdam ontwikkeld. Hier is een tal van praktische informatie te vinden voor de bewoners. Uiteraard kunnen de beheerders gemakkelijk content beheren.

Alle projecten Direct contact
De Laatste Hendrik

Website voor een VVE

De Laatste Hendrik bestaat uit drie prachtige complexen in Amsterdam. In samenwerking met de Websheriff is er in 2019 een prachtige website voor de VVE ontwikkeld. Hier staan allerlei reglementen, afspraken en andere praktische informatie. Achter de website hangt WordPress, zodat de beheerders al sinds livegang vier jaar lang zonder problemen zelf de content kunnen beheren.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact