Een websheriff project

Van Delft Chocolates Webshop

De Websheriff heeft de webwinkel van Van Delft Chocolates & Bakery in 2023 opnieuw mogen bouwen. De Lightspeed omgeving was te limiterend voor alle wensen van Van Delft, dus de Websheriff werd opgeroepen om het geheel volledig opnieuw te ontwikkelen in Woocommerce.

Alle projecten Direct contact
Van Delft Chocolates

Een volledig nieuwe webshop

Begin 2023 ging het licht op groen. De Websheriff mocht de webshop van pepernotengigant Van Delft Chocolates volledig opnieuw gaan bouwen. Na het opzetten van nieuwe websites voor Van Delft Biscuits en Werken bij Van Delft wilde de klant nu ook hun webwinkel op de schop laten nemen. Een traject waarin nauw werd samengewerkt om de shop zo soepel mogelijk te kunnen lanceren volgde. Van Delft had een duidelijke lijst met wensen die nu niet te realiseren waren binnen de Lightspeed omgeving, maar die bij een rebuild in Woocommerce wel mogelijk zouden worden. Weglot werd ingezet om de website met behulp van artificial intelligence te vertalen.

Na livegang van de consumentenwebsite is ook een variant gebouwd voor de zakelijke klanten, waar onder andere op doosniveau kan worden besteld.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
Niets is onmogelijk

Een tal van opties

Uiteraard staat de webshop van Van Delft vol met de heerlijkste producten die makkelijk te beheren zijn. Ook kunnen unieke cadeau’s samengesteld worden met variërende inhoud en verpakkingen. Verder zijn ook recente updates, klantenservice pagina’s en de winkels in verschillende steden in de website opgenomen. Bestel jij ook alvast de heerlijkste pepernoten?

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact