Een websheriff project

JoinSeven

In 2023 bouwde de Websheriff in samenwerking met digital art director Chaim Kwakman een prachtige website voor JoinSeven. Deze is opgesneden in Gutenberg blokken zodat content beheren een fluitje van een cent is.

Alle projecten Direct contact
JoinSeven

Datagedreven oplossingen met impact

“We vergroten de impact van organisaties in hun markt door de ontwikkeling van intelligente apps, dashboards en andere datagedreven toepassingen.” – JoinSeven

In samenwerking met digital art director Chaim Kwakman heeft de Websheriff in 2023 een prachtige website voor JoinSeven gebouwd. Het ontwerp is opgesneden in verschillende blokken die JoinSeven nu kan gebruiken om snel nieuwe pagina’s in de huisstijl op te kunnen zetten.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact