Een websheriff project

TESS

Tess is een ontwikkeling van Spirit Hospitality Services en de Websheriff. Het gaat hier om een digitaal waarderapport, gebaseerd op een logboek van incidenten en observaties.

Alle projecten Direct contact
Spirit en TESS

De TESS app

Tess, ofwel The Experience Super Star, is een platform dat de Websheriff in de loop van 2020 samen met Spirit Hospitality Services heeft ontwikkeld. De gedachte hierachter was om voor de opdrachtgevers van Spirit een digitaal waarderapport op te stellen gebaseerd op een logboek van incidenten en observaties. Dit platform bestaat uit een duidelijke voor -en achterkant die naadloos met elkaar samenwerken. Dit zijn een app en een dashboard voor Tess. Hiervoor is een custom API geschreven. Het hele systeem is gebouwd met behulp van VueJS, Nova en Laravel.

Ontwerpen en ontwikkelen
websheriff
The Experience Superstar

De TESS app

De App van Tess wordt door de medewerkers van Spirit gebruikt. Zij vullen de hele dag een digitaal logboek in met informatie over gesprekken met klanten, observaties of incidenten. Ook biedt Tess een to do lijst aan en herinnert het de gebruiker aan het terugkoppelen op eerder gelogde incidenten.

Contact
websheriff
The Experience Superstar

Het TESS dashboard

Het dashboard is de achterkant van dit systeem en kan door supervisors en klanten worden ingezien. Er kan per klant en datum worden gefilterd om relevante informatie binnen te halen. Ook toont het dashboard grafieken om de verhouding tussen incidenten en observaties weer te geven. Het dashboard maakt het voor de gebruiker inzichtelijk wat de stand van zaken binnen zijn of haar bedrijf is. Tess wordt al door meerdere grote bedrijven in Nederland gebruikt.

Meer cases
websheriff

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact