Een websheriff project

Monasch

Een prachtige website met een zeer slimme configurator om jouw unieke tapijt of vloerkleed op maat te laten maken. Dat bouwde de Websheriff in samenwerking met Opper.

Alle projecten Direct contact
Monasch by Bestwool

Een slimme tool voor Monasch

“Monasch is een exclusief merk van Best Wool in Nederland. Deze toonaangevende fabrikant ontwerpt en produceert al sinds 1982 wollen tapijt en vloerkleden”.  – Yvar Monasch

In samenwerking met Opper heeft Websheriff in 2021 en 2022 een prachtige website voor Monasch by Bestwool ontworpen en gebouwd. Het pronkstuk van deze website is een intelligente configurator waar een gebruiker een tapijt op maatwerk kan samenstellen. De klant wordt door een handig stappenplan geleid waar hij of zij een type, kleur, vorm, afwerking en maat kan kiezen. Vervolgens wordt een voorbeeld gegenereerd aan de hand van deze eigenschappen. Uiteraard kan deze samenstelling direct via de Woocommerce flow worden besteld of worden opgeslagen voor een later moment.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact