Een websheriff project

Yava Design

Yava Design levert online en offline ontwerpen. In 2021 lanceerde de Websheriff samen met Yava een nieuwe portfolio website, waar tegenwoordig ook masterclasses worden verkocht.

Alle projecten Direct contact
Yava en de Websheriff

Online en offline design

Yava levert online en offline design (workshops). In 2021 lanceerden Yava en de Websheriff een nieuw portfolio voor Yava Design. Hierop worden showcases geplaatst, contactformulieren beheerd en staan de aangeboden diensten. Yava leverde het ontwerp aan in verschillende fases, wat de Websheriff vervolgens omzette tot de website zoals die nu live staat. Deze website is voor Yava snel en gemakkelijk te beheren, wat de gebruiksvriendelijkheid zeer ten goede komt. Al met al een perfecte samenwerking met een mooi eindresultaat.

Yava is tegenwoordig gerebrand als KNALLR, waarover snel meer!

Contact
websheriff
Yava

De techniek

Tijdens het bouwen van een nieuw portfolio voor Yava Design ben is de Websheriff flink bezig geweest met het optimaliseren en schaalbaar maken van de website. Yava kan door een sterke WordPress integratie zelf content beheren en onbeperkt pagina’s aanmaken. Ook is de website helemaal SEO ready. Bij veel WordPress websites gebruikt de Websheriff een zelf gebouwde boilerplate (fundering) waar blokken in worden ontworpen. Wil je een contactformulier? Je krijgt een blok in jouw huisstijl. Wil je een mooie tabel? Een Slideshow? Een portfolio? Alles kan in blokjes. Zo kun je onbeperkt pagina’s blijven maken met al jouw responsive componenten. Over een jaar opeens een nieuw blokje nodig? Dan wordt dat er zo bijgebouwd. Handig toch?

Meer cases
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
Yava

Afronding

Vind jij Yava en de Websheriff ook zo’n topcombinatie? In de toekomst zullen ze meerdere samenwerkingen aangaan waarbij Yava losgaat op design en de Websheriffz ich vooral gaat richten op development. Wil je ook zo’n prachtige website of gewoon wat meer informatie? Neem dan even contact op.

websheriff
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact