Een websheriff project

Triangle Film

"We want to comfort, disturb, move and inspire you." Dat zeggen oprichter Daan Schuurmans en Bracha van Doesburg over hun productiemaatschappij. In samenwerking met SCRN heeft de Websheriff een prachtige website voor ze mogen bouwen.

Alle projecten Direct contact
Een website voor Triangle Film

SCRN en de Websheriff

Triangle Film is naar eigen zeggen een ‘storytelling production company’ van de Nederlandse acteurs Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans. In samenwerking met Scrn heeft de Websheriff een nieuwe website voor ze mogen ontwikkelen. Scrn heeft een prachtig ontwerp aangeleverd dat rap werd omgezet tot een prachtig platform. Binnen korte tijd stond de nieuwe website namelijk al live. Overigens hangt er achter de website een WordPress omgeving met Gutenberg blokken. Toekomstige aanpassingen zijn dus snel te doen!

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact