Een websheriff project

Meussen Executive Search

Meussen Executive Search vervult senior -en directie posities binnen de sectoren infra, energie, techniek en industrie. De Websheriff heeft een nieuwe website voor ze gebouwd waar je hier meer over kunt lezen.

Alle projecten Direct contact
Online op de kaart

Een nieuwe website voor Meussen Executive Search

Al ruim 20 jaar is Meussen Executive Search een gewaardeerd partner in het vervullen van vaste en interimposities op senior management- en directieniveau. Om Meussen Executive Search online beter op de kaart te zetten heeft de Websheriff een volledig nieuwe website ontworpen, gebouwd en gehost. Hier kunnen de beheerders gemakkelijk content en vacatures beheren in WordPress.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact