Een websheriff project

Westertoren

De huisartsenpraktijk Westertoren heeft de Websheriff de kans gegeven te laten zien hoe snel hij kan werken. In een kwestie van dagen was een topontwerp omgezet tot een prachtige website.

Alle projecten Direct contact
Sneller dan zijn schaduw

De Websheriff in volle gallop

Huisartsenpraktijk Westertoren heeft in 2022 een nieuwe website laten bouwen door de Websheriff. Dit project is een goed voorbeeld van wat er soms mogelijk is hele korte tijd. In samenwerking met de zeer ervaren ontwerper Chaim Kwakman heeft de Websheriff in een kwestie van dagen de nieuwe website op kunnen leveren.

De klant was zeer verrast toen het aangeleverde ontwerp in no time was omgezet tot een gebruiksvriendelijke, makkelijk te beheren website.

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact