Een websheriff project

Rowstudio

Rowstudio is een Amsterdamse sportschool met zeer slimme roeiapparaten. In een Vue dashboard geeft de Websheriff data uit de lessen prachtig weer.

Alle projecten Direct contact
Analyseer je vooruitgang

Pioneer your workout

Voor het Vue dashboard van Rowstudio heeft de Websheriff de handen ineen geslagen met een bevriende backend developer. Rowstudio geeft roeilessen op slimme roeiapparaten. Vergaarde data wordt uitgelezen en vervolgens getoond op een voor klanten beschikbaar platform. Zodra de klant na zijn les inlogt krijgt hij of zij te zien hoe goed er is geroeid en hoe de progressie er vergeleken met andere lessen uitziet. Er wordt gebruik gemaakt van Apexchart voor de grafieken. Het platform werkt nu bijzonder goed en staat hoog in de top tien van projecten van de Websheriff.

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact