Een websheriff project

Partners for Water

In 2024 bouwde de Websheriff een strak ontwerp van The Pack om naar een zeer uitgebreide, maar gebruiksvriendelijke website.

Alle projecten Direct contact
Co-creating impact

Solving water issues around the world

“Wij zijn een Nederlands overheidsprogramma dat wereldwijd werkt aan waterkwesties. Dit doen wij in langdurige samenwerking met lokale partners en de Nederlandse watersector. Wij bevorderen kennisdeling, innovaties en een geïntegreerde aanpak. Zo creëren wij impact op het gebied van waterveiligheid voor mensen, planten en dieren.” – Partners for Water, vertaald vanuit het Engels.

In samenwerking met de geweldige opdrachtgever James van Arkel via The Pack heeft de Websheriff in 2024 een zeer uitgebreide website voor Partners for Water gebouwd. Een tal van content types zoals artikelen, evenementen, medewerkers, projecten, een knowledge base, landen en meer passeren op deze website de revue. Zeer belangrijk was de toegankelijkheid van de website, aangezien dit een gemeentelijk platform is. De website is dus ook perfect te gebruiken door mensen met een fysieke beperking.

De website van Partners for Water
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Lars pakt alles van begin tot zelfs na het eind heel goed aan. Met zijn kennis en ervaring denkt hij super mee met alle wensen. Daarbij leverde hij ook nog eens snel!
Yara van Schaik Eigenaresse Yava Design

Wat zeggen eerdere klanten?

Altijd uitstekend werk door de Websheriff! Had meer dan 5 sterren gegeven als ’t kon..
Lourens Thalen Oud-werkgever

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact