Een websheriff project

CaseNine

In 2022 heb ik Salesforce partner CaseNine geholpen bij bouwen van een nieuwe versie van hun website. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie en conversieverhogende strategieën.

Alle projecten Direct contact
CaseNine

Voor een optimale interactie tussen jou en je klanten

“Op zoek naar een Salesforce Partner die je helpt met technisch complexe Salesforce CRM- en Customer Experience (CX)-projecten? Voor services die de interactie tussen organisaties en klanten verbeteren, ben je bij CaseNine aan het juiste adres.”

In 2022 heeft de Websheriff de technisch verouderde website van CaseNine volledig opnieuw gebouwd. Hier is gebruik gemaakt van zijn custom WordPress thema met Gutenberg integratie. Dat betekent dat CaseNine toegang heeft tot een stuk of twintig unieke blokken die gebruikt kunnen worden om allerlei soorten content vorm te geven. Denk bijvoorbeeld aan de industrieën en diensten van de klant.

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
Aftercare

Omhoog met die conversie

Na de livegang is de Websheriff samen met de klant aan de slag gegaan om hun conversie zo hoog mogelijk te krijgen. Met behulp van een Pardot integratie voor formulieren bieden ze nu verschillende landingpages aan waar bezoekers zich aan kunnen melden voor nieuwsbrieven en andere leads.

Als de Websheriff de website niet helemaal opnieuw had gebouwd was er aanzienlijk minder mogelijk geweest op het vlak van SEO optimalisatie en lead generation. Soms is opnieuw bouwen de beste manier om de gebruiksvriendelijkheid helemaal op peil te krijgen.

Ontwerp en ontwikkeling
websheriff