Een websheriff project

Opera op de Lelie

Een unieke opera voorstelling, met de karakteristieke Amsterdamse Leliegracht als achtergrond. Nu ook met een prachtige website van de Websheriff.

Alle projecten Direct contact
Opera op de Lelie

Voor en van elkaar

“Een unieke opera voorstelling, met de karakteristieke Amsterdamse Leliegracht als achtergrond. Juist de combinatie van de allure van opera met de uitstraling van de gracht, maakt dit een dag om niet te missen.”

Bij het bouwen van de website voor Opera op de Lelie had de Websheriff de luxe een prachtig ontwerp van de designer te ontvangen. Dit jaarlijkse concert wilde graag een rustige, strakke website die uitnodigend over zou komen. Dat is meer dan gelukt. Content is makkelijk via WordPress aan te passen, waardoor het onderhoud voor de beheerders minimaal is.

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact