Een websheriff project

Milano’s Care

Ieder mens heeft recht op goede zorg. De Websheriff ontwikkelde in 2022 voor indicatiesteller Isaura Milano van Milano's Care een mooie, praktische website in haar huisstijl.

Alle projecten Direct contact
Indicatiesteller in de zorg

Website voor Milano’s Care

“Ieder mens heeft recht op goede zorg. Zorg die toegankelijk en betaalbaar is en past bij de cliënt. Daar maak ik me hard voor.” – Isaura Milano.

Isaura Milano van Milano’s Care is indicatiesteller in de zorg en schat niet alleen in welke zorg haar klanten nodig hebben, ze helpt ze ook daadwerkelijk deze zorg te krijgen. Of dat nou een persoonsgebonden budget (pgb), zorg volgens de Wet langdurige zorg (WLZ) of zorg in natura (ZIN) is. Op de website van Milano’s Care is veel informatie te vinden en kan vervolgens snel contact op worden genomen met Isaura.

Ben jij indicatiesteller of werk je in de zorg? Neem snel contact op voor jouw nieuwe website.

Over de websheriff
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact