Een websheriff project

Saasmore

"If we can help you grow, we’ll grow together". Saasmore levert Software As A Service. Hun diensten worden gepresenteerd op een prachtige website die samen met The Pack is ontwikkeld.

Alle projecten Direct contact
De Websheriff en Saasmore

We’re about SaaS.

Saasmore levert, zoals de naam al doet verwachten, Software As A Service. In samenwerking met The Pack heeft de Websheriff een nieuwe website voor ze mogen ontwikkelen. The pack heeft een ijzerstek ontwerp opgeleverd dat vervolgens om is gezet naar de website zoals hij nu live staat. Achter Saasmore hangt een WordPress omgeving gebaseerd op custom blokken in Gutenberg. Zo is het voor de klant snel en gemakkelijk om content te plaatsen en wijzigen.

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact