Een websheriff project

Magnuss Music

Voor de DJ Magnuss is in slechts vier dagen tijd een prachtige, unieke website gebouwd. Dit is een perfect voorbeeld van wat een samenwerking met de Websheriff in in korte tijd op kan leveren. Er is hier gebruik gemaakt van de custom boilerplate van de Websheriff, die dubbel werkt voorkomt en het ontwikkelproces stroomlijnt.

Alle projecten Direct contact
Latest news and booking

Magnuss Music

De website voor de DJ Magnuss is een goed voorbeeld van wat er bij een samenwerking met de Websheriff in zeer korte tijd mogelijk is. Deze website is in vier dagen gebouwd, maar absoluut niet afgeraffeld. Er is gebruikt gemaakt van een custom boilerplate, waarmee snel nieuwe websites kunnen worden gebouwd, zonder lang bezig te zijn met het opzetten van een ontwikkelomgeving. Magnuss kan zelf de hele website beheren en aanpassen. Makkelijk toch?

Contact
websheriff
websheriff-image
websheriff-image
websheriff-image
reviews

Wat zeggen eerdere klanten?

Veel persoonlijk contact en stopt pas wanneer alles écht volledig naar wens is. Voor mij is de vraag “weet jij nog een goede websitebouwer?” snel beantwoordt!
Kevin Goosensen Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

De Websheriff werkt snel, vol enthousiasme en denkt goed mee. Hij is zeer bevlogen en heeft passie voor zijn werk. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Desiree de Bruin Klant

Wat zeggen eerdere klanten?

Absolute aanrader. Lars heeft voor ons een website opgezet. We hadden een aantal wensen en ideeën, maar de invulling kon hij ook deels zelf invullen het resultaat is erg mooi en praktisch geworden. De communicatie was duidelijk en goed en er werd snel geschakeld na vragen of opmerkingen.
Masoma Joya Joya Skin Clinic

Interesse in een samenwerking met de Websheriff?

Heb je genoeg gehoord en wil je graag de mogelijkheden omtrent jouw project bespreken? Neem vooral eens contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!

Contact